Pozvánka na akci ZKJ 2021

Milé sousedky, milí sousedé, spolek Kunratice žijou vás zve na druhý ročník akce Zažít město jinak v Kunraticích. 

Minulý ročník byl ve znamení příjemného babího léta a snad i letos tomu nebude jinak. Sejdeme se druhou sobotu v září (11.9.2021) odpoledne opět na Kostelním náměstí. Tento rok se k posezení a odpočinku navíc otevře i farní zahrada. 

Snažili jsme se, aby čas strávený na sousedských slavnostech byl zajímavý pro všechny věkové kategorie. Maminky a hlavně děti se mohou těšit na lekce dětské jógy, kde se naučí správně pracovat s dechem. Následovat bude bublinová show pro nejmenší a přehlídka kouzelných triků s jojem, což jistě ocení teenageři. Pro odvážné návštěvníky slavností připravujeme vysokou školu kola, aby si mohli jízdu i vyzkoušet.

Zájemce o historii Kunratic zveme na komentovanou prohlídku kostela a přilehlé šlechtické hrobky. Poté si mohou odpočinout ve farní zahradě a u šálku čaje vyslechnout povídání o jeho zpracování a historii od znalců z Čajovny setkání.

Na sousedských slavnostech samozřejmě nebude chybět ani hudební doprovod.

Pokud byste se obávali strádání hladem či žízní, místní dodavatelé vás rádi obslouží kunratickým pivem, vínem nebo si pochutnáte u sousedského stánku s domácími dobrotami. 

Nezapomeňte si tedy zapsat do kalendáře sobotní odpoledne 11. září na Kostelním náměstí. Těšíme se na vás!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *