Zažít Kunratice jinak 2023 – malá ochutnávka

Rádi bychom vás i tento rok pozvali na čtvrtý ročník Zažít Kunratice jinak. Letos se akce bude konat v sobotu 9. září odpoledne opět na Kostelním náměstí. Čeká nás bohatý program. Děti opět pobaví paní bubliny a své dovednosti předvedou mladí kunratičtí yoyeři, podíváte se do kunratického kostela či hrobky a po rekonstrukci se nám opět otevře i fara. Těšte se na divadelní představení pro děti i dospělé Johnny&Jenny a pestrou hudební nabídku – Jakoband, Aulodie, DDM – Dům UM DATA base, harmonikářka Saša Niklíčková, DJ Blue. Nebudou chybět dílny pro malé i velké, retrohraní, malování na obličej, knižní swap, vysoká škola kola. Pohostíte se lahůdkami od místních podniků, tekuté pochutiny zajistí místní vinárna a pivovar. 

Akci Zažít Kunratice jinak pořádá občanský spolek Kunratice žijou spolu s Automatem ve spolupráci s MČ Praha-Kunratice. S hlavním cílem sblížit sousedy ze všech částí Kunratic. Akce je komunitní, proto budeme rádi za aktivní účast kohokoli.

Projekt je podpořen Nadací rozvoje občanské společnosti z programu Vy rozhodujete, my pomáháme a také  Nadací Via v programu Místo, kde žijeme. Mockrát děkujeme!

Program připravujeme pro všechny věkové kategorie a aktivity jsou zdarma. Samozřejmostí je také volný vstup.

Akci zaštiťuje spolek Automat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *