Ukliďme Česko

Aktuálně k úklidovým akcím
Moc nás to mrzí, ale po dobu trvání nouzového stavu a karantény se akce zaregistrované na www.UklidmeCesko.cz nemohou uskutečnit. Stejně jako už roky vybízíme veřejnost k odpovědnému chování k přírodě a veřejným prostranstvím, vyzýváme nyní k odpovědnosti vůči našim spoluobčanům (v prvé řadě nejvíce ohroženým seniorům). Konání organizovaných úklidových akcí je do ukončení stavu nouze pozastaveno, stejně jako distribuce úklidových pomůcek (pytlů a rukavic). Až se situace uklidní, budete mít možnost své dříve zaregistrované akce přesunout na nové termíny, s největší pravděpodobností podzimní. Nezapomeňte prosím dát vědět svým dobrovolníkům…Mnoho sil a minimum paniky přejeme,za organizátory Radek Radek Janoušek
radek@uklidmecesko.cz

777 176 675

V sobotu 4. dubna se již poněkolikáté koná akce Ukliďme Česko, ke které se letos připojíme i my. Jejím cílem je uklidit nelegálně vzniklé černé skládky a nepořádek. Společně v jeden den. V Kunraticích se při akci uklízí pravidelně, takže zapojit se můžete na mnoha místech. Po poradě s místostarostou Ivanem Hýžou a s Klárou z rodinného centra U motýlků jsme vybrali trasu kolem kunratických rybníků. 

Začátek budeme mít společný s RC Motýlek v devět hodin ráno před obchodem Tesco. Z jednoho místa tak vyrazí dvě uklízecí skupiny – jedna půjde uklízet po méně náročné trase, na které mohou dělat doprovod i kočárky, druhá bude více terénní a spíše nevhodná pro malé děti. Ve výsledku se však obě skupiny sejdou v hospůdce U studánky. Pokud víte, že se chcete přidat k našemu úklidu, můžete se zaregistrovat zde. Budeme pak moci lépe připravit materiál.

Odkaz na akci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *